Grim & Gryt vann gjevaste prisen
1_2_3_plass_hnf.jpg

11.01.2016
Grim & Gryt Økobryggeri som består av duoen Øyvind Grimstad Gryt og Andreas Grimstad, vant laurdag kveld den gjevaste tradisjonsøl prisen her i landet under den årlege kåringa "Det norske måltid". Den lyse øla deira, 6060, gjekk heilt til topps.

Vi gratulerer!

Rolls - Royce legg ned verksemda i Hjørungavåg

21.08.2015
Rolls - Royce legg ned verksemda i Hjørungavåg. Dei produserar utstyr til seismikk- og subseafartøy. Ein vil forsøke å tilby dei omlag 200 tilsette arbeid annan stad i konsernet.

Les meir

Ulshav AS ny medlem i HNF
ulshav_liten.jpg

18.03.2015
Ulshav AS er ny medlem i HNF. Inkluderingsbedrifta Ulshav er til for å "Vere blant dei beste [….] for menneske med spesielle behov eller utfordringar, for på den måten å vere ein ressurs for å utvikle deira eigne ressursar og evner, og i størst mogleg grad vere deira bru ut i arbeidslivet"

Forhånd.12345...10Neste
Månadens bedrift!

 

 

HNF © 2010