Unik filmskatt på Ishavsmuseet søndag 4. oktober

sundag_4_oktober.jpg

02.10.2015
Søndag 4. oktober har Ishavsmuseet leita fram ein aldri så liten filmskatt frå arkivet. Filmen som vert vist i konferansesalen denne dagen er om den første norske ekspedisjonen som gjorde flyfotograferingar på Aust-Grønland sommaren 1932. 

Ny styresamansetnad i Jets

andersalmestad.jpg

01.07.2015
Etter 17 år i styret i Jets, har styreleiar Jan Driveklepp no valt å takke for seg og nyte pensjonisttilveret. Selskapet har nytta dette høvet til å gjere eit taktskifte og rigge seg for framtida, ved å hente inn nye styremedlemer med kompetanse på mellom anna miljøsertifiserte bygg - ein spanande internasjonal marknad som er i sterk vekst for Hareidsbedrifta.

HNF invitera til valdebatt 2. september

25.08.2015
Kva vyer og visjonar har politikarane for å utvikle næringskommunen Hareid vidare?
HNF invitera til valdebatt 02. september kl. 19 på Melshorn hotell. Denne kvelden set ein fokus på ulike saker sett ut i frå eit næringsperspektiv. Alle ordførarkandidatane er påmeldt og publikum får høve til å stille spørsmål.
Arnfinn Ingjerd blir møteleiar.

Scanship og Jets samarbeider med integrerte systemer for cruiseskip

henrik_badin_and_jan_tore_leikanger_halfsize.jpg

04.06.2015
To av verdens ledende selskaper innenfor maritim avfallshåndtering har signert en samarbeidsavtale, for å kunne betjene cruiserederier og verft over hele verden på en bedre måte. 

Betring av samferdselstilbodet frå Vigra via Valderøy til Hareid
_.jpg

13.05.2015
Etter fleire innspel og lang tids dialog med samferdeselsavd. på fylket, skal samferdselstilbodet frå Vigra via Valderøy til Hareid betrast. Samferdselsavdelinga har i møte med Nettbuss og Norled kome fram til ei rekke punkt. Endringane vil tre i kraft frå 1. juni. 

Anders Lillebø konstituert leiar i HNF
hareid_n_ringsforum.jpg

08.06.2015
På eit styremøte i Hareid Næringsforum 08.06 vart Anders Lillebø (35) konstituert til ny leiar for stiftinga. Anders Lillebø er medeigar og jobbar med sal og marknadsføring i Libra Plast AS. Styret har med dette fylgjande samansetning for året som kjem

Forhånd.123456Neste
Månadens bedrift!

 

 

HNF © 2010