T. Riise 60 år

sort.jpg

23.09.2016
T. Riise AS og Art Frisør AS bygger om butikk og frisørsalong.
T.Riise AS feirar 60 år 6.Oktober og i den anledning stenger vi dørene for å fikse 60åringen til fest, seier Johs Riise. -siste dag før ombygginga er laurdag 24. september og vi held stengt til torsdag 6. oktober. -vi har ei lang historie på Hareid og ønsker å satse vidare i fornya lokaler, kommenterar Riise.

T.Riise AS og Art Frisør AS bygger om butikk og frisørsalong. - T.Riise AS feirar 60 år 6.Oktober. - i den anledning stenger vi dørene for å fikse 60åringen til fest. - siste dag før ombygginga er laurdag 24. september og vi held stengt til torsdag 6.oktober. - vi har ei lang historie på Hareid og ønsker å satse vidare i fornya lokaler, kommenterer Johs Riise.

T.Riise ønsker gamle og nye kundar velkomne til sin «nye» butikk og bursdagsfeiring i oktober med mange gode tilbod, god service og ikkje minst god kvalitet.

Art Frisør er tenåring i denne samanheng med sine 15 år men satsar også med vidareutvikla konsept. Dei brukar desse dagane til å forandre på salongen og åpnar opp at samstundes med T.Riise. Dei utvidar reportoaret sitt og det blir mange spennande tilbud frametter hausten.

Vel møtt 6. Oktober kl 12.00  

Månadens bedrift!

 

 

HNF © 2010